Hålluddsvägen 56

134 38 Gustavsberg

08-572 399 10

Ring oss så hjälper vi er

Mån – Fre: 10:00 – 16:00

Lördag – Söndag: Stängt

Elektriska motorer

Vi säljer Epropulsion

Mer info kommer snart

Köpa elbåt i Stockholm
Elbåtens egenskaper

Elektrisk motor  2

Båten är 7 meter lång och 2,25 meter bred och rymmer plats 6-8 personer ombord. Den har en vikt på ca 950 kg vilket gör det till en smidig båt att hantera med trailer.

Strana 23 kan utrustas med en batterikapacitet på 14 kWh eller 28 kWh. Maxfarten är 8 eller 14 knop beroende på drivlina som är en Sea Drive på 7,5 kW eller 15 kW. Båten har inget externt roder utan man svänger hela poden vilket gör båten otroligt lättmanövrerad. Skrovet är anpassat för eldrift och för att ha minsta möjliga miljöpåverkan samt energiförbrukning. Det effektiva skrovet är tillverkat i glasfiber och anpassat för räckvidd före fart. Båten har en teoretisk räckvidd på hela 200 sjömil. Strana 23 uppmärksammades medialt efter att ha kört hela Göta kanal på endast en laddning!

Laddning följer den europeiska laddstandarden för elbilsfordon och laddas med Typ2-kontakt upp till 16A. 

Strana erbjuder gott om plats för sol och bad för ett sällskap på 6-8 personer med solbädd bak och möjlighet att även bädda solbädd/säng fram med iläggskiva. Alternativt sitter man bekvämt runt bordet fram. Det finns även möjlighet att fälla upp kapell över sittgruppen, perfekt om man vill ha det vindstilla eller om det börjar regna.

Elektrisk motor 3

En elbåt med enkel styrning via en speciellt framtagen app. När du kör båten visas räckvidd, energiförbrukning och direkt i appen. Laddningen styr du smidigt på distans via appen när båten ligger i hamnen. Via appen går det också att ge tillgång till fler personer om man exempelvis delar båtägandet med någon annan. 

Strana styrs med en joystick istället för en vanlig ratt. Styrningen sker i mitten av båten och det är bara att peka med joysticken dit du vill att båten ska köra. 

Strana är en elegant elbåt där du inte behöver göra några kompromisser när det kommer till miljö och klimat. En elbåt av hög kvalitét som tar din fram på sjön. Tänk på miljön och välj ett hållbart alternativ – Elbåten Strana

Appfunktion till elbåten